HADO SUSHI

HADO SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HaDo Sushi. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 22:36 Ontzettend lekker, dikke pluim voor de bezorger , stond netjes op ons te wachten bij de portier trivium ,,, topper
29 jun 2022 om 9:14 Het eten en de bezorging waren super , alleen hadden wij 3 boxen besteld , en de sauzen en gember stukjes waren maar voor 2 personen ,,, volgende keer graag wel alles erbij doen voor 3 personen
28 jun 2022 om 21:13 ‘S ochtends besteld, keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit was ook weer top.
19 jun 2022 om 18:51 Erg lekker en goed .
3 jun 2022 om 21:09 Ontzettend lekker , vriendelijke bezorger
27 mei 2022 om 22:31 Laten we met het “slechte” beginnen. De bezorging was een kwartiertje te laat. Maar het eten was echt enorm goed! Vond de poke bowl zelfs erg goedkoop voor wat je kreeg! Smaakte zeer goed en beter dan de concurrentie in Hoogeveen!
26 mei 2022 om 23:13 Lekker hoor!!
25 mei 2022 om 22:44 Het eten kwam 5 minuten voor de afgesproken tijd. Het was allemaal heerlijk en goed geregeld.
25 mei 2022 om 21:22 Sushi was weer heerlijk, alles lekker vers en knapperig. Kippenvleugels was iets mis gegaan maar werd netjes over gebeld, zo netjes hoe ze hier mee omgaan, ze willen gewoon dat alles perfect is.
22 mei 2022 om 20:59 Bowl’s waren op-zich prima maar niet speciaal. En we vonden het zeer weinig. Was maar de helft van wat je bij andere restaurants krijgt.
14 mei 2022 om 0:04 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger!
1 mei 2022 om 20:43 Op tijd bezorgd, heerlijke sushi! (In mijn review moest ik het aantal minuten tot bezorging selecteren, dus is niet juiste aangezien ik een specifieke tijd had gevraagd, het kwam aan ik de gevraagde tijd)